Følg med på Facebook

den optimale løsning – til den rigtige pris

Smedearbejde – stålmontage af trapper, værn og altaner

​Leder du efter et smedeværksted med ekspertise i smedearbejde og stålmontage? Så har du fundet det rette smedefirma. Hos Kallehave Stål & Montage har vi stor erfaring med tegning, fremstilling og montering af trapper, værn, altaner og andre stålkonstruktioner. Vi servicerer private og erhverv i blandt andet Sønderborg og Aabenraa samt i den resterende del af Danmark.

Specialister i svejsning af byggestål og rustfrit stål

Vi har speciale i udendørs og indendørs trapper, værn og altaner, som vi laver i alle størrelser. Vi laver også komplekse stålkonstruktioner i forbindelse med byggeri og industrianlæg. Samtidig er vi specialister i svejsning af blandt andet rustfrit stål, byggestål og aluminium. Vi laver i det hele taget alle former for smedearbejde og specialopgaver i alle metaller.

Vi råder over vores egen tegnestue, hvor vi tegner projekterne i 3D-animation. Det minimerer risikoen for konstruktionsfejl, og det øger produktionshastigheden. Kunden får altid tegningen til gennemgang og kommentering, før vi starter arbejdet på vores fabrik i Nordborg.

​Vi har 40 dygtige medarbejdere og en større maskinpark med blandt andet kranlastbiler og servicevogne med egne lifte, hvilket gør os i stand til at levere solide og optimale løsninger til den rette pris i hele landet.

Få mere at vide om smedearbejde og stålmontage

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor blandt andet smedearbejde, svejsearbejde og stålmontage, herunder industrimontage. Vi giver gerne professionel rådgivning, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud for det ønskede arbejde.

Er du interesseret?

Kontakt os for at høre mere
​om stålkonstruktioner

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor design, fremstilling og montage af stålkonstruktioner og andet smede- og svejsearbejde. Vi kommer gerne ud til et byggemøde, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud for den ønskede opgave.

Kallehave Stål & Montage

Kallehave Stål & Montage er et smede-, svejse- og montagefirma med 11 års erfaring. Vi specialister i rustfrit stål og og byggestål til private og virksomheder.

Vi er desuden underleverandører til entreprenører og industri.

Kontakt

​Kallehave Stål & Montage ApS

CVR-nummer: 32338399

​Hjortspringvej 26, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

​© 2021 Kallehave Stål & Montage ApS     facebook-white   linkedin