Følg med på Facebook

den optimale løsning – til den rigtige pris

Facadebeklædning til erhvervs- og boligbyggeri

​Er det blevet tid til en ny facadebeklædning? Så lad os hjælpe dig. Hos Kallehave Stål & Montage udfører vi mange panel, sinus og alu beklædninger og vi har stor ekspertise med arkitektoniske facade løsninger til især erhvervs- og boligbyggeri. Vi leverer og monterer beklædningsplader samt panel byggeri over hele landet. 

Vi leverer efter arkitekten eller bygherrens ønske

Vi har specialiseret os i levering og montage af facadebeklædning såsom stål, aluminium og sandwichpaneler. Vi varetager alt fra underopbygning til den færdige bygningsbeklædning, og det sker i samarbejde med anerkendte leverandører.

Vi leverer naturligvis den færdige pakke efter arkitekten eller bygherrens ønske, og det gælder også, hvis der skal være specielle farver på de ønskede elementer. Vores smedeværksted kan endvidere leverer de bagvedliggende stålkonstruktioner. Derudover bistår vi gerne med råd og vejledning i forbindelse med opbygning og udførsel.

Vi råder over 40 medarbejdere og udfører opgaver over hele landet. Vores maskinpark  består af 4 lastbilkraner, vakuumsug, bomlifte, sakselifte og larvebåndskraner samt 20 servicevogne. Du kan med andre ord forvente hjælp fra en seriøs og solid virksomhed, som har fokus på at levere optimale løsninger til den rette pris.

Kontakt os for et tilbud på en facadebeklædning

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger, og vi holder gerne et møde, hvor vi gennemgår de forskellige facadeløsninger. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede facadebeklædning.

Er du interesseret?

Kontakt os for at høre mere
​om stålkonstruktioner

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor design, fremstilling og montage af stålkonstruktioner og andet smede- og svejsearbejde. Vi kommer gerne ud til et byggemøde, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud for den ønskede opgave.

Kallehave Stål & Montage

Kallehave Stål & Montage er et smede-, svejse- og montagefirma med 11 års erfaring. Vi specialister i rustfrit stål og og byggestål til private og virksomheder.

Vi er desuden underleverandører til entreprenører og industri.

Kontakt

​Kallehave Stål & Montage ApS

CVR-nummer: 32338399

​Hjortspringvej 26, 6430 Nordborg

Klik her for rutevejledning

​© 2021 Kallehave Stål & Montage ApS     facebook-white   linkedin